Biraz da Müzik

Onurun Düşünceleri’nde artık sevdiğim ve sizin de hoşunuza gidebilecek müzik parçalarına yer vereceğim… Bu parçaları en azından 1 kez bile olsa dinlemenizi öneririm.

Gecenin bir yarısı insan aklındaki veya kalbindekileri nasıl kelimelere dökebilir? Ben size söyleyeyim; belki aklındakileri bir parça ama kalbindekileri asla. Sözler yalandır sevgili dostlar. O dudaklardan çıkan büyülü kelimelere sakın kanmayın. O duyduklarınızın yalan olduğunu bir gün benim gibi sizde anlayacaksınız…


Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun, unutursun…

“Ne zaman unutur insan? Bilen var mı? Varsa lütfen bana söylesin… Ben size açıklayayım. O bedeninizin içinde bir kalp varsa unutamazsınız. Unutmak isterseniz eğer, bilin ki sizdeki kalp değil başka bir şeydir… Sertab Erener Söz Bitti derken aksini söylese de bize, unutamaz kalbi olan bir insan…”

Yangınlarda, yangınlardayım
Sönmedi hala içimde ateş, farkındayım
Her nerdeysen ben de ordayım
Doğmadı güneş daha burda, farkındayım…

“Güneş bir gün yeniden doğacak hissediyorum. Belki tanımadığım bir güneş, belki de her zaman içimi ısıtan o tanıdık güneş… Feridun Düzağaç Dinle diyor… Kalbimizi mi dinlememizi istiyor, yoksa gerçeğin sesini mi? Bence bunu bize bırakıyor… Dilerseniz kalbinizi dinleyin, dilerseniz gerçeklerin sesini. Ama sevmekten asla vazgeçmeyin.”

Üzülürüm yine resmini görünce
Maziye bakarak, vazgeçemem senden
Bir ömür geçse böyle ardından yalvararak…

“Hangimiz değer verdiğimiz bir şeyi kaybettiğimizde onu geri getirmek istemeyiz ki? Peki şu an size soruyorum; en çok neyi geri getirmek isterdiniz? Hemen şu an… Cem Özkan Dön Bana derken sevdiğine kavuşmayı umuyordu notalarda evet, peki ya biz? Ben dileğimi tuttum bile. Sıra sizde…”

Beni unutma unutma
Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana
Sende kendi payından bir hatıra seç
Ve o ben olayım

“Her şeyi geçtim dostlarım… Yaşamınızda bir çöp kadar değerinizin olmadığı zamanlar oldu mu? Bedenen var olduğunuz halde, değersiz bir paçavra gibi yok sayıldığınız oldu mu? Hem de hayatınızın en değerlisi tarafından? Benim oldu dostlarım… Hem de hayatımın en değerlisi tarafından… Levent Yüksel Beni Unutma derken benim derdime derman olamıyor ancak, sizin söyleyebilecek bir değerliniz varsa sakın beklemeyin ve en azından bu sözleri ona söyleyin… Çünkü benim değerlimin gözünde ben çoktandır bir hayaletim…”


Sevgilerle…

“Onur SUSAN”

Biraz da Müzik” için 2 yorum

  1. Francesca Gagnon – Querer

    Beğen

  2. İşte benim en özel takipçim… 🙏🏻❤

    Beğen

Lütfen bir cevap yazın.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close