Beni Bu Kadar Ciddiye Alma

Çünkü… Aşağıdakilerden hangisi noktalı yere gelen doğru cümledir? Merhaba sevgili takipçilerim. Keyfimin yerinde olduğunu düşünüyorsunuz değil mi bu kadar enerji dolu bir giriş yaptığım için. Fakat en baştan söylemem gerekir ki; yanılıyorsunuz. Geçen 12 günde keyfim pek yerinde sayılmaz. İçimde son bulmayan ufak umutlar dışında.

Hayallerimi kaybedeli koca bir 12 gün geçti ey dostlar. Daha dün gibi aklımda o buz gibi gözler, insanın kanını donduran sözler… Sanıyor musunuz ki iki haftada unutulur? Unutulmuyor dostlar. Hiçbir şey eksilmeden… Üstüne üstlük büyüyerek bütün tazeliğini koruyor tüm hatıralar… Ama bozmak yok moralleri öyle değil mi? Asla vazgeçmek yok değil mi? Kesinlikle haklısınız dostlar. Kim aşkından vazgeçer ki? Kimse… Ve emin olun ben de aşkımdan vazgeçmeyeceğim.

Ama aşk da neymiş ki? Aşkın ne olduğunu bilmeyen, yaşamayanlar bile hissettiklerimin aşk olmadığını söylebiliyorlar ya, bu da ayrı bir tartışma konusu. Bir gün bunun üzerine de bir kaç satır karalarım. Hatta bunu söyleyebilenin aşık olduğum kadın olduğunu düşünsenize? Neyse, düşünmeyin… HAYAT bu kadar da ciddiye alınması gereken bir şey değil ne de olsa. Öyle değil mi sevgili?

Son bir kaç gecedir öncekilere nazaran büyük bir heyecanla uykuya dalıyorum biliyor musunuz? Bunun sebebini size kelimelerle doğru bir şekilde ifade edemem. Sadece şunu söyleyebilirim; uykuya dalmadan önce bir rüya görüyorum. Rüyamda onun huzur dolu sesini duyuyorum. Bazen o ses kesiliyor ve sessizlik giriyor araya. Hatta bazen de bir öfleyip poflama…

Bazen o rüya mutluluktan kalbimin çarpmasına sebep olurken, bazen de acıdan kasılmasına sebep olabiliyor kısa kısa. Neyse ki çok uzun sürmüyor gel gitler. Rüya son buluyor ve ben uykuya dalıyorum. Halbuki normal bir insan tam tersini yaşamaz mı? Önce uykuya dalar sonra rüya görür… İşte ben o kadar garip biriyim ki, bu olağan şeyleri bile doğru yaşayamıyorum…

Ama gördüğüm bu kısa rüyalar sonunda o kadar güzel bir uyku çekiyorum ki… Sanki o yanımdaymış gibi. Sanki onun nefes alıp vermesini hissediyormuşum gibi. Gözlerimi açtığımda onun yüzünü görecekmişim gibi. Öyle sıkı sarılıyorum ki ona, bütün vücudumu bir huzur kaplıyormuş gibi oluyorum o anda. Bütün hücrelerime derin derin onun kokusunu çekiyorum gecenin karanlığında. Duygu patlamaları yaşıyorum gördüğüm o kısa rüyaların sonunda.

Sonra güneş doğuyor ve yine gözlerimi açıyorum yalnızlık dolu bir hayata…

“… ben seni bu kadar ciddiye almıyorum.”

Onunla ilgili her şey benim için bir rüya dostlar. Ne olursa olsun hayallerimin peşini asla bırakmayacağım. Sevdiğime kavuşana kadar elimden gelen her şeyi yapacağım. Aşkım için çabalayacağım.

Cevap mı? Evet… Kesinlikle cevap oydu. Sadece dile getirmedi, anlayana dedi…

Sevgilerle…

“Onur SUSAN”

Beni Bu Kadar Ciddiye Alma” için 4 yorum

  1. Günaydınlar; hayallerine kocaman adımlar atmış olduğun bir gün olsun 🙂

    Liked by 1 kişi

  2. Tepetaklak bir gün oldu sabah gözümü açtığımda. Teşekkürler güzel dileklerin için.

    Beğen

  3. Ben senin inancının sağlamlığına inandım…Sen için serin tut… Bir gün muhakkak sesine karşılık bir ses gelecektir…. 🙂 Şimdi gülümseme vakti 🙂

    Liked by 1 kişi

  4. Sadece bekleyeceğim… Sevgiler.

    Beğen

Lütfen bir cevap yazın.