Eda! Senin İçin…

Eda kim mi? İnanın ben de yüz yüze görüşmedim onunla… Blog sayfamın en değerli takipçisi diyebilirim kısaca. Uzunca söylemek gerekirse; o benim sırdaşım, o benim moral kaynağım, o benim can yoldaşım. İşte yüzünü bile görmediğim Eda benim şu an en özelim.

Eda, hani sana demiştim ya mutlu olduğumda senin için yazacağım diye… İşte şu an bu satırları tamamladığımda huzurlu ve rahat olacağım. Senin için yazıyorum, çünkü sana içimi dökeceğim. Neden mi? 1 hafta önce biten ilişkimin sebebi koca bir yalancı olduğummuş… Öyle demişti bana Yulia. Yulia kim mi? Takma ismi o. Bana yalancı diyen kişi. Neyse zaten ilişki biteli 1 hafta oldu.

pexels-photoEda, sence ben yalancı mıyım? Sana bu gece ne anlatacağım biliyor musun? Hayatımda gerçek anlamda yer edinmiş kadınları, onlara neden bağlandığımı, onlardan neden ayrıldığımı. Ama hepsini hayali isimlerle anlatacağım. Lütfen sonuna kadar oku ve bana gerçekten YALANCI olup olmadığımı söyle. Sen de bir kadınsın… Cevabın benim için çok önemli olacak.

Yıllar önce yatağıma her yattığımda bildiğim tüm duaları okuduktan sonra Tanrı’dan güzel bir sevgilim olmasını dilerdim. Her gece yapardım bunu. Sarışın ve renkli gözlü kadınlara taparım neredeyse. Ve ben her gece uykuya dalmadan önce Tanrı’ya yalvarırdım. Bir gün karşıma sarışın ve renkli gözlü güzel bir kadın çıkarsın diye. ( Aramızda kalsın Eda ama hala sarışın ve renkli gözlü güzel bir kadın hayali kurmaya devam ediyorum… )

İş hayatıma ilk atıldığımda Kraliçe ile tanıştım. Başlangıçta sadece iş arkadaşımdı. Hatta aramız pek iyi sayılmazdı. İş yerinde sürekli tartışıp dururduk. İşin kötü yanı biriyle nişanlıydı. Güzel bir kızdı. Sarışın değil ama 🙂 Renkli gözlü de değildi. Benden 3 yaş büyüktü. Ama kesinlikle güzel bir kızdı. İş yerinden ayrıldıktan sonra onunla dışarıda da görüşmeye devam ettik. Zamanla ondan hoşlanmaya başladım. Bunu ona söylediğimde kesinlikle aramızda bir şeyin olmayacağını söyledi. Haklıydı, nişanlıydı. Ancak zamanla o da benden hoşlanmaya başladı. Eda inanır mısın bilmiyorum ama benim için nişanlısını bıraktı. 2 yıl süren mükemmel bir ilişkimiz oldu. Belki biraz daha da fazla sürmüş olabilir. Sonunda olmadı, bitti. Ama hala ara sıra mesajlaşır, konuşuruz. Hala mükemmel bir insan. Ona olan saygım ve sevgim sonsuz…

Daha sonra başka bir işte çalışırken, Bihter ile tanıştım. Evet gerçek ismi değil hayali adı Bihter. Benden yaş olarak tam 8 yaş büyüktü. Evet Eda, sarışın değildi. Kızıl saçlıydı. Ama gözleri renkliydi. Benden 8 yaş büyük olmasına rağmen o kadar genç gösteriyordu ki, sanki aramızda sadece 2-3 yaş fark varmış gibiydi. Onun olgunluğu beni büyülemişti. Beraber mükemmel günler geçiriyorduk. Hatta iş yerinde bize gıcık olan insanlar bile vardı. İlk defa yurt dışına onunla çıktım. Mısıra gitmiştik beraber. Yazları da tatil yapardık. Onu da gerçek anlamda sevmiş ve ona bağlanmıştım. Ama aramızdaki yaş ve olgunluk farkı onun beni bırakmasına sebep olmuştu. İnanır mısın Eda, ayrıldıktan sonra tam 6 ay peşinden koştum tekrar bana dönsün diye… Şimdi gülüp geçiyorum… Ve evet hala sarışın ve renkli gözlü bir sevgili bulamadım. Ama bekle şimdi geliyor…

Ara zamanlarda yer yer sevgili denemelerim oldu ama onları yazma gereği duymuyorum. Yulia’dan önce ciddi anlamda sevgilim (hatta eşim bile olur kendisi) kod adına gerek yok Yelena oldu. Neden kod adına gerek yok biliyor musun Eda, şu an hala kağıt üzerinde benim eşim. Ve evet bir çocuğum bile var ondan. Hatta ilk çocuğum olacağını öğrendiğimde çok büyük kavgalar etmiştik. Çocuğu aldırması için. Ve evet Eda, Yelena rus. Aynen düşündüğün gibi Eda, sarışın ve renkli gözlü. Hem de orjinal… Demek Tanrı sesimi duymuş… Ama bir dakika? Başlarda sevdiğim bu kadınla beraber olabilmek için ailemi bile karşıma almamış mıydım? Evet aynen öyle. Herkesi karşıma almış hayatıma belki de en büyük darbeyi vurmuştum. Evlilik yapmam gerekiyordu çünkü oturma izni yoktu. Evlendim. Seviyordum da… Aşık bile olmuştum. Ama olmadı. Aynı evde yaşayınca meğer her şey ne kadar da farklı oluyormuş… Kavgalar, gürültüler ve patırtılar… Evet Eda; sarışın ve renkli gözlü bir sevgilim olmuştu ama hem benim hayatım hem de onun hayatı zehir olmuştu. Ve şu an hala kağıt üzerinde evliyim ve boşanma işlemleri ile uğraşıyorum…

Peki Yulia neden bana “sen yalancı bir pisliksin” dedi biliyor musun Eda? Evli olduğumu ve çocuğumun olduğunu ona söylemediğim için. Neden söylemedim sana anlatmak istiyorum Eda. Korkma çok kısa anlatacağım 🙂 Yeteri kadar kafanı şişirdim zaten. Yıllardır yeniden aşık olmak istiyorum biliyor musun? Ve bunun için Yulia’yı gördüğümde, onu tanıdığımda ona evli olduğumu söylemedim. Çünkü biliyordum ki, öğrendiğinde zaten benimle beraber olmayacaktı. Onu sevemeyecektim, ona bağlanamayacaktım. Gizledim, sakladım. Çünkü onu kaybetmemek için.

Peki ne oldu soruyorum sana? Ne oldu biliyor musun; bir şekilde öğrendi. Hani yalancının mumu yatsıya kadar yanar ya… Atasözü misali öğrendi ve beni öğrendiği gün terk etti. Başta berlittiğim gibi 1 hafta oldu. Bir daha da bırak yüzünü görmeyi sesini bile duyamayacağım zaten.

Artık içim öyle rahat ki… Ben yalancı bir pislik değilim sana yemin ederim. Ben sadece hoşlandığım kadını kaybetmemek için bazı şeyleri gizlemek zorunda kaldım. Boşandığım zaman her şeyi ona çok daha rahat anlatacaktım. Uzun uzun kendimi tanıtacaktım. Olmadı. Geçti gitti.

Bu saçma sapan şeylerle kafanı şişirdim ama sana yemin ederim ben yalancı bir pislik değilim. Ben yıllardır yeniden aşık olmayı isteyen biriyim. Kalbimin yeniden hızlı bir şekilde çarpmasını isteyen bir erkeğim. Bedenlere değil, kalplere aşık olmak isteyen bir erkek. Dakikalık hazlar değil, yılların mutluluğunu isteyen bir erkek. Söyler misin şimdi Eda, ben aşık olmak ve sevmek istiyorken karşımdaki kadın neden bu kadar basit bir yaklaşımda bulunabiliyor. Neden beni aşağılık bir pislik olarak görebiliyor…

Artık huzurluyum Eda… Bir ilişkim daha acı bir şekilde son buldu ve bana tecrübe kattı. Bundan sonra bir daha aşk ve heyecan mı? ASLA ve ASLA! Beni dinlediğin için sana minnettarım. Sen kesinlikle mükemmel bir insansın.

Sevgilerle…

Eda! Senin İçin…” için 10 yorum

  1. Eda’dan önce ben okudum heralde insanın dikkatini çekiyo….. 😀

    Liked by 1 kişi

  2. Onur arkadaşım,
    yalancı kelimesini bırak sana, ismine bile yaklaştırmam.
    Dün gece yarısından beri okuduğum en içten yazını düşünüp duruyorum. Çektiğin ızdırabı hissediyorum.
    Kafamda bir kaç soru vardı. Gece onları sana mail attım.
    Asıl ben sana minnettarım sırdaşım, moral kaynağım, can yoldaşım…

    Liked by 1 kişi

  3. 😊😊😊

    Beğen

  4. ☺️☺️☺️

    Beğen

  5. Sen beni tanirsin 10 Temmuz 2016 — 21:15

    Inzaghi’ydin, Inzaghi olarak kal be Lutfu. Ilk telefon geldiginde hangi onur oldugunu Lutfu’den belirledim. Evi arayan Emine’ydi yanilmiyorsam.
    O kod ismi olanlarin hepsini hatirliyorum. Kraliceyle tanismistim ama isim kalmamis aklimda. Misir’a gittigin zamanlari hatirliyorum. Xpert11’da forever… takimi o muydu? Yoksa oncesi mi bilmiyorum simdi. Cok zaman gecti.
    Neler gecti yazayim bak aklima gelenleri:
    *uklama
    *yes sir
    *cupinmyass
    *kasimpasa
    *yargici
    *arasta
    *afacan ve sevim
    *bodrum bodrum
    *dilek, michael, baris, lemi, kid rock, xbar
    *xpert11
    *pink oldum, number 1
    *o ne bicim manita
    *ve degismeyen cumle “abi ben asik oldum”

    Ulan sen hep asiksin zaten. Asik olmadigin an var mi senin? Hergun baska birine asik olup durdun hep. Asik degik capkindin aslinda. Yelena kotu tercihti, oldu, gecip gitti. Bu arada son sevgilini bilmiyorum ama kiz hakli. Gizlenecek sey degil bu. Acik acik soylemeliydin dava actim ama su an evliyim diye.

    Neyse sozun ozu gonlune gore versin Allah. Ozledim oglum seni. Cok uzun zaman oldu gorusmedik. Yeter artik ayarlayalim.

    Bu arada Eda’yi da kiskandim. 18 sene gecti bize hitaben bir yazi yazmadin aq 🙂

    Not: Sarisin ve mavi gozlu kiz takintisi bende de vardi. Balkanli oldugumuzdan sanirim, kan cekiyor 🙂

    Liked by 1 kişi

  6. Vay be 😳 Beni o kadar güzel özetledin ki. Ben de acayip özledim. Harikasın abi ya. 👍🏻 Çok duygulandım 😢 Teşekkür ederim desteğin için.

    Beğen

  7. Hala zaman zaman düşünüyorsan, kendine soruyorsan acaba gerçekten yalancı mıydım diye, hatalı olan ben miydim diye düşünüyorsan düşünme çünkü Yulia yerden göğe haklıymış, en başında anlatsan her şeyi belki de kabul ederdi ve bir süreliğine de olsa mutlu olurdunuz. Bir süreliğine diyorum çünkü okuduğum kadarıyla sen hep yeni maceraların peşinden koşarak yaşayacaksın bu hayatı.

    Liked by 1 kişi

  8. O günlerden bu günlere çok şey değişti. Hataların farkına çekilen acılarla vardım. Eğer bu saatlerde gözüme uyku girmiyorsa bil ki sebebi yapılan hatalardır. Ve en büyük hatam var olan ailemi yok etmem olmuştur. Güzel yorumun için teşekkür ederim

    Beğen

  9. Cok ozledim gercekten. Cok uzun zaman oldu. Haftasonu ayarla goruselim artik.

    Liked by 1 kişi

  10. Bir aksilik olmadığı sürece C.tesi izin kullanıyorum abi. Sen ne zaman istersen ayarlarım ben. 😘

    Beğen

Lütfen bir cevap yazın.